Aktywne Wpisy

LebronAntetokounmpo +409
#seriale #sopranos
Oglądam pierwszy raz Sopranos (połowa trzeciego sezonu) i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym, co zrobił James Gandolfini. Ciężko to nazwać wybitnym aktorstwem. To mógłbym powiedzieć przy rolach Waltera White'a, czy Franka Underwooda. Różnica polega na tym, że nie mam wrażenia, aby Tony Soprano nie istniał, że jest to postać fikcyjna. Gandolfini wciela się w niego. Jest nim. Idealnie została zatarta granica pomiędzy odtwórcą roli
Oglądam pierwszy raz Sopranos (połowa trzeciego sezonu) i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym, co zrobił James Gandolfini. Ciężko to nazwać wybitnym aktorstwem. To mógłbym powiedzieć przy rolach Waltera White'a, czy Franka Underwooda. Różnica polega na tym, że nie mam wrażenia, aby Tony Soprano nie istniał, że jest to postać fikcyjna. Gandolfini wciela się w niego. Jest nim. Idealnie została zatarta granica pomiędzy odtwórcą roli
źródło: TSop201Shorts-MAIN1
Pobierz
krucjan +240
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
źródło: temp_file2094324363471669633
Pobierz

( ͡° ʖ̯ ͡°) W pierwotnej koncepcji systemu taki termin nie istniał. Założenie było takie, że jedynym czynnikiem determinacji czy transakcja jest ważna czy nie była opłata transakcyjna. Nikogo nie obchodził rozmiar czy motywy - liczyło się fee. Obecny kształt systemu kompletnie wypacza
@kmicic77: (╥﹏╥)
Zgadzam się z twoimi wnioskami w artykule. Trzeba też zaznaczy że pewnie z 90% użytkowników Bitcoina ma wywalone na #blocksizedebate, oni chcą żeby Bitcoin działał.
BTW.
Czy lightingnetwork może działać na Classicu? Jeśli tak to w czym kurde problem... 2MB akceptują wszyscy... No, prawie wszyscy :P
@kmicic77: nie na darmo powiedzenie: "Gdzie diabeł nie może tam babę pośle" ;)
@kmicic77: teraz zacząłem czytać artykuł, który podlinkowałeś i jestem przekonany o tym, że to jest dawno specjalnie zaplanowana i przemyślana kampania antybitcoinowa, która od wewnątrz ma rozsadzić bitcoina.
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę wspominałem tutaj o tym chyba ze dwa razy. Bardzo dziwne przemówienie pseudo profesora atakujące bitcoina, który prawie został wygwizdany. Było to w Londynie na konferencji w styczniu 2015 roku. Mówiłem, że
źródło: comment_cbX5VvojXwCSe4jsB5v6epeivrvm0cuc.jpg
PobierzWitaj Pawlo, mam pytanie :p propo tego co mówisz że chcą przeforsować pos, swego czasu bardzo ekipa ethernum o to zabiegała, moim zdaniem to była oznaka paniki z ich strony ze względu na to że posiadają bitków tysiące ( już troche mniej) i poprostu zależy im na
@kmicic77: albo też stworzyć botnet i po zawodach, tak słyszałem.