Aktywne Wpisy
Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
jmuhha +1
Cześć, chce się wybrać na narty z dwoma kolegami z pracy. Wyjazd na jeden dzień bez żadnego noclegu.
Problem polega w zachowaniu mojego chlopaka, z którym jestem 4 lata.
Otóż mówi, że kultura związku nie dopuszcza takich zachowań i się tego nie robi. Uważa że to całkowicie nie w porządku z moje strony. On na nartach nie jeździ i nawet nie chciałby zacząć.
Co o tym uważacie i czy to ze mną
Problem polega w zachowaniu mojego chlopaka, z którym jestem 4 lata.
Otóż mówi, że kultura związku nie dopuszcza takich zachowań i się tego nie robi. Uważa że to całkowicie nie w porządku z moje strony. On na nartach nie jeździ i nawet nie chciałby zacząć.
Co o tym uważacie i czy to ze mną
Ale postacie w serialu sa ludźmi i każdy ma jakieś pozytywne cechy (chyba oprócz ralpha który był totalnym psychopata xD). Tony miał współczucie do zwierząt, johnny sack był naprawdę oddany żonie itd
@LebronAntetokounmpo szkoda, że Tony był takim hipokrytą w kwestii chrisa. To on go doprowadził na
Zresztą śmieszny był ten motyw jak w trójkę przylecieli do Neapolu i nie umieli przełknąć paru rzeczy
Komentarz usunięty przez autora
The guy doesn’t identify himself,” Imperioli continued. “Guy finally says, ‘Listen, you’re a great actor, we like