Wpis z mikrobloga

@Rezix: niby wydaje się fajne, ale raczej łapy po chwili zabawy zaczną napieprzać. Teraz trzeba czekać aż wymyślą technologie dzięki której będzie można "czuć" te przedmioty ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@sunsu-sun: Jako użytkownik Leap, zgadzam się z tym co mówisz - po chwili pracy, ręce zaczynają się męczyć (z drugiej strony troche ruchu nie zaszkodzi)
  • Odpowiedz
@introligat0r: @jakacper: no rany wyciągnijcie ręce i bawcie się powietrzem przez godzinę.
Chodzi o to że nie czuć przedmiotu to jest męczące bardziej niż zwykła praca fizyczna, przynajmniej dla mnie a w wakacje rabotałem z nagrobkami i innymi ciężkimi kamieniami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To samo jest z wii, za c---a nie da się na tym dłużej pograć bo po prostu łapa zaczyna boleć
  • Odpowiedz
@Rezix: Super wygląda na tym gifie ale w rzeczywistości pewnie działa c-----o. Bawiłem się jakiś rok temu oculusem i aplikacją w której można było ruszać gwiazdami na niebie i ciężko było cokolwiek zrobić.
  • Odpowiedz
niby wydaje się fajne, ale raczej łapy po chwili zabawy zaczną napieprzać.

@sunsu-sun:
Wiesz, o Razer Hydra też były opinie, że ręce bolą po 15 minutach i faktycznie bolały, ale z czasem człowiek się przyzwyczaja. Przeszedłem na hydrze ładnych kilka gier, w tym Bioshocka, kampanie L4D2 na wysokim poziomie trudności i Wiedźmina 3 grając całymi dniami przez chyba miesiąc jak miałem nogę w gipsie więc i w niekorzystnej pozycji. Od
  • Odpowiedz
@sunsu-sun: Rękawice z nano-siłownikami optycznymi/twardniejącą substancją?
Siłowniki/stwardniała substancja uniemożliwiają dalsze zaciśniecie dłoni?
  • Odpowiedz