Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +140
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +100
Dzieńdobry. Poniedziałek, dzień klatki, George fucking Leeman i jego martwe ciągi. Mój rocznik, 24 lata XDD
Bardzo fajne asystujące ćwiczenia do martwego na kanale Supertraining z jego udziałem, polecam obczaić.
411kg x 4 XD
Polecam załączyć tą muzyczkę podczas oglądania filmiku https://www.youtube.com/watch?v=1X6tsZdvo30 swoją drogą, macie podobne z tym wejściem na początku?
1) mądry i mily z niego czlowiek
2) cwiczyc z duza iloscia powtorzen (8-12, a nie jak inni powerlifterzy 1-4)
W sportach sylwetkowych, wygląda się dobrze tylko okresowo, przez większość czasu nawet top jest zalany i nawalony wodą, glikogenem i trójglicerydami.
Ludzie myślą, że chodzi się zarzeźbionym i odwodnionym cały rok, bo takie zdjęcia i filmiki się rozpowszechnia.
Sportowcy siłowi z wyższych wag nie mają powodu by wyglądać jak kulturyści, każda ilość wagi i sprężystej tkanki pomaga w dźwiganiu.
Poza tym, tkanka tłuszczowa jest hormonalnie czynna, a
@maze: Drugi taki wariat to Pete Rubish. W wieku 20 lat ciągną 350kg w domowej piwnicy. Teraz 24 lata i prawie 400 przy wadze 110kg. Z tego co pamietam to blastował test/tren przez 2 lata bez przerwy.