Aktywne Wpisy
Asarhaddon +31
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
marko2 +220
#bekazgrubasow #p0lka która strona to cycki
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Na studiach zarywała do mnie laska taka 4/10 - trochę "za dużo" do kochania. Mimo, że sympatyczna olałem ją. Na magisterskich jak ją zobaczyłem to szczena mi opadła - odchudzona, wylaszczona, nowa fryzura. 8,5/10. Niestety teraz ona mnie olewała. Soczysty #!$%@? mi w dupę(╯︵╰,)
a) Anon jest gruby, pryszczaty, ma tłuste kuce i nudną osobowość. W dwa lata bierze się za siebie, wygląda jak Leonardo DiCaprio i zdobywa Oscara. W takim wypadku jestem w stanie zrozumieć nagłe zainteresowanie osobą w której wcześniej nie było nic ciekawego.
b) Anon to normalny gość, pewny siebie, inteligentny i przystojny, zjechał trochę świata, potrafi ciekawie rozmawiać, a w relacjach damsko - męskich radzi sobie
Żeby nie było - trochę niby rozumiem ten mindset, bo osoba, która prowadzi ciekawe życie (niekoniecznie musi być mistrzem w czymkolwiek) przyciąga bardziej niż pierwszy z brzegu facet spotkany na ulicy.
Girls used to diss me
Now they write letters cause they miss me
Notorius BIG, Juicy
@2na10: Daj mi taką, a wezmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=4OWi-xdnfWk&t=31s
sama bylam takim niepozornym rozowym. minusem odnoszenia sukcesow/pracy nad soba jest czesto tez zwiekszenie wymagan wobec kandydatow/tek na partnerow/partnerki. ja padlam ofiara czegos takiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niezupełnie. To, że dla Ciebie i Twojej płci to naturalne nie oznacza, że tak jest dla wszystkich. To kobiety mają hipergamię.
Tymczasem facet 9/10 przeleci i laskę 6/10. Psychologia ewolucyjna. Co mu szkodzi. Od pewnego pułapu, powiedzmy od takiej młodej 6-7/10, zwiększenie atrakcyjności zmniejsza liczbę potencjalnych partnerów seksualnych.
Ogromny plus za męską postawę
Jak trafi w końcu na normalną dziewczynę, która ma jakiś system wartości, właściwe podejście do życia i nie patrzy na grubość portfela niech ją szanuje. Niestety takich dziewczyn jest bardzo mało...