Krótkie podsumowanie wydarzeń z ostatnich dwóch tygodni:
1. Wizyta niemieckiej policji i czynności z wykorzystaniem dwóch, specjalnie szkolonych psów tropiących ras Beagle i Bloodhound - 17.02.2016 Moje spostrzeżenia? Beagle (mniejszy piesek) poszedł nad zachodni brzeg Warty, po północnej stronie mostu i kręcił się w okolicy 25-30m od miejsca gdzie znaleziono odcięte ramię bezdomnego mężczyzny. Jak twierdzi prokuratura jest to również miejsce, które wskazał Adam Z. jako miejsce gdzie Ewa znalazła się
@balatka: Piotr narzeka na zbytnią koncentrację uwagi na rzece, a sam zebrał na to samo pieniądze. Cholernie niekonsekwentny jegomość : ) Najciekawszy passus: "najprawdopodobniej był to eksperyment przeprowadzony na wniosek obrony Adama Z. w oparciu o jego nowe, Wtorkowe zeznania." Ktoś wie coś więcej? Wg. moich domniemań ten experyment najbardziej służył poszlakowości policji i prokuratury, którzy mogli wykonać próbę dostosowania czasu zepchnięcia ze skarpy i wciągania do rzeki do czasów
odnośnie ostatniego eksperymentu, dla mnie dziwna jest trasa, którą pozorant biegnie z powrotem po zostawieniu manekina nad brzegiem, zamiast biec wzdłuż ścieżką po skarpie, on biegnie na wprost po jej zboczu.
Dlaczego w Polskich szkołach nie mogą zabierać telefonów na wejściu i oddawać uczniom po godzinach szkoły tak jak to jest w innych krajach, może procent n----------a mózgowego by zmalał?
wykopki mnie nie zawodzą, tym razem powiadomienia i wiadomości z wyzwiskami bo siostra zdała prawo jazdy na motor. XD się w-----e to się nauczy, ona - nie ja. miłego dnia :*
1. Wizyta niemieckiej policji i czynności z wykorzystaniem dwóch, specjalnie szkolonych psów tropiących ras Beagle i Bloodhound - 17.02.2016
Moje spostrzeżenia?
Beagle (mniejszy piesek) poszedł nad zachodni brzeg Warty, po północnej stronie mostu i kręcił się w okolicy 25-30m od miejsca gdzie znaleziono odcięte ramię bezdomnego mężczyzny. Jak twierdzi prokuratura jest to również miejsce, które wskazał Adam Z. jako miejsce gdzie Ewa znalazła się
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu