Wpis z mikrobloga

@Kimeey: Trzeba być zwierzęciem żeby to zaplusować, naprawdę nie mieści mi się w głowie jakim idiotom trzeba być, do tego przeraża mnie jak jest ich wyjątkowo dużo, więcej niż myślałem. Mi też jakiś podczłowiek o-----ł lusterko pod blokiem w którym legalnie mieszkam i za to mieszkanie płacę, łącznie z rachunkami, bo rejestracja z innego miasta (to samo województwo, więc nie była bardzo obca). Jaki trzeba być k---a imbecylem mentalnym i
  • Odpowiedz
W sumie myślałem, że system rejestracji w UK jest dziwny, ale jednak ma więcej plusów niż ten nasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hadzi: Trzeba być wybitnie n----------m. We Wrocku trochę słynny 'szeryf z ekipą' straszył ludzi karteczkami. Kumplowi porysowano samochód, a parę tygodni temu na całej ulicy wysmarowano sprejem samochody z 'obcymi' rejestracjami. Tłumaczenie 'szeryfa' było takie, że jeśli ktoś ma tam mieszkanie, to powinien przerejestrować samochód na wrocławskie blachy.
To naprawdę wysoki poziom upośledzenia umysłowego, na które szkoda nerwów. Tu trzeba albo dzwonić na policję, kiedy się widzi proceder w trakcie,
  • Odpowiedz
@wysuszony: nie o to chodzi, ze inne. twoje SC czy tam SCZ nic im nie mówią ani nie kojarzą.
w Gdańsku za "mistrzów kierownicy" uważa się kierowców spod znaku
GND, GDA, GWE, GPU. no i wiadomo wieśniaków czyli GTC,GKA,GKW. oczywiście to są takie żarty i nikt nie wzywya do fizycznej eksterminacji kierowców ani samochodów. wiadomo, że jak ktoś zwykle jeździ po wiosce i zajedzie do miasta to może się stresować
  • Odpowiedz
@pan_welniak: Taki posrany stereotyp.

wiadomo, że jak ktoś zwykle jeździ po wiosce i zajedzie do miasta to może się stresować i w ogole ( ͡° ͜ʖ ͡°)

.
Stary, szanujmy się .. :D Mimo, że jestem z GKW to mam doświadczenie na międzynarodowych i Gdańsk to pikuś do jazdy. Nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka ()
  • Odpowiedz
@pr0mateusz: przeciez to sa takie regionalne heheszki, tak samo pewnie w jakims Białymstoku sie smieja z kierowców z Hajnówki czy Siemiatycz.

przecież wiadomo, że są dobrzy kierowcy GKW i c-----i GD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pr0mateusz To ciekawe że w GOPie nie ma aż takiego problemu jak w WAWie/Krakowie czy innych miastach mimo iż od dziesiątek lat istnieje wyraźny podział Śląsk - Zagłębie (który jest notabene historyczną zaszłością ) a do lat 90 przybierał on faktycznie na sile.
  • Odpowiedz