Wpis z mikrobloga

@pr0mateusz: co ci ludzie mają w głowach. Do tej pory myślałem, że takie akcje to tylko w Warszawie, ale ostatnio widziałem podobna akcję ze strony rdzennych mieszkańców Wrocławia od 1945r, teraz Gdańsk. P----y.
  • Odpowiedz
@pr0mateusz: a czy ktos tak naprawde wie o co tym patolom chodzi?
Tak, mam auto od pol roku wGDA na rejestracji zachodniopomorskiej bo tam jestem zameldowany. I co, juz podlegam?
A jak ktos akurat byl u rodziny to tez dostal po lusterku? Fajne goscinne miasto.
Zakladam, ze taki patol sam pewnie nie ma auta, albo jezdzi golfem 1, to juz kaszubi na zlom chcieli oddac.
  • Odpowiedz
@pr0mateusz: Chyba sam widziałeś że od strony szpitala mieszka kilku ciekawych ludzi w wieku reprodukcyjnym. Kiedyś tam przewracali samochody na dach.
@kofal15: gka i gkw to takie najbardziej znienawidzone rejestracje w Gdańsku
  • Odpowiedz
Mam ZSZ. Okay, w---------e na drodze to jedno. Gtc, gks, gka jezdza jak po polu i w-------a zapewne wszystkich innych kierowcow, ale poprzeklinac ich pod nosem to jedno, a polamac lustra to drugie.
  • Odpowiedz
@pr0mateusz: z autocasco lusterka i tak nie ma co robić, często jest zapis w umowie że szkody poniżej 500 czy 1000zł nie wypłacają, poza tym lusterko do popularnego samochodu to mniej niż 200zł więc aż szkoda zniżki tracić
  • Odpowiedz
Tak, mam auto od pol roku wGDA na rejestracji zachodniopomorskiej bo tam jestem zameldowany. I co, juz podlegam?

@kofal15: Jak mieszkasz w Gdańsku to możesz zmienić tablicę jak chcesz. Nie musisz być tutaj zameldowany, wystarczy adres zamieszkania.
  • Odpowiedz