Wpis z mikrobloga

#mirkocup #csgo A teraz bez smieszkow i spamu poprosze o powazne opinie. Podobal Wam sie turniej i cala organizacja? Cos byscie na przyszlosc zmienili (poza sposobem wyboru druzyn, zawsze bedzie po aktywnosci), cos dodali? Taki pozadny feedback z Waszej strony bym prosil.

No i serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc.
@yoreciv za wiele zarwanych nocy, to tak na prawde ona zrobila tu wiekszosc roboty, lacznie z naklonieniem Babama i reszty naszych komentatorow!
@Puchalke69 i @kuskoman Nasi spece od serwerow! Chlopaki swietna robota, rekcja na kryzysy pierwsza klasa!
@Getiz i @sabtuzdeamon Za swietny komentarz az do samego konca! Jestescie naszym odkryciem turnieju! Pelna profeska!
@giecikowsky Za profesjonalne grafiki do turnieju!

Dziekuje tez sponsorom, wszystkim widzom i calej reszcie ktorej nie wymienilem a nas wspierala w mniejszych i wiekszych sprawach!

Do zobaczenia za pare miesiecy! Wrocimy silniejsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chcialbys nastepna edycje MirkoCup?

• Jasne, bylo zajebiscie! 50.2% (162)
  • Nie, usuncie konta! 49.8% (161)

Oddanych głosów: 323

• 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pitu120: Przez TS'a na pewno nie przegralismy, ale mialo to jakis wplyw na przebieg spotkania i warto uwzglednic to w kolejnych edycjach. Mozna kontakt z druzynami utrzymywac przez rozmowe z kapitanem na steam.
Dosc istotne sa tez kolorki osob na mapie, ktore czasami (w zasadzie to chyba w 1 rozegranym przez nas meczu) nie dzialaly, ale bylo to mocno uciazliwe.
-Jesli zalezy Wam na wiekszej publicznosci, to moznaby zaprosci jakichs "jutuberow" do
  • Odpowiedz
,,-Jesli zalezy Wam na wiekszej publicznosci, to moznaby zaprosci jakichs "jutuberow" do jednej z druzyny (+500 gimbusow na streamach).
-Sprecyzowac regulamin w celu unikniecia kolejnych afer (to juz chyba zrobiliscie :D)
-obowiazkowe demka
-Moze jakas mala liga typerow, zeby widzom przyjemniej sie ogladalo? Lepiej sie oglada meczyk jesli kibicuje sie ktorejs z druzyn :)."

@Borsuk_Miodowy: Dzięki za wszystkie sugestie,
  • Odpowiedz
@d0nezo: Naucz sie nie drazyc problemu ktorego nie ma xD Serio, wiem ze Cie boli, ze Cie nie wybralismy, ale wyjasnilismy to 100x i nie bedziemy wiecej. Pozniej juz nam sie po prostu nie chcialo czytac Twojego jazgotu. Tyle. zobacz na @pieczywowewiadrze momentami chcialem go udusic tak mnie w------l xD ale krytykowal z sensem, czasami mial racje i jedyne co od nas uslyszal to podziekowania :P
  • Odpowiedz
@Perlo: xD nie wiem czy ty mnie trollujesz czy serio masz problemy z mysleniem. Zobacz regulamin jakiegokolwiek zagranicznego community cupa, w ZADNYM nie ma punktu o tym ze aktywnosc w community decyduje o tym kto gra a kto nie, ten punkt jest patologia do tego stopnia, ze moga zagrac totalne randomy majace 5 kolegow na wykopie z 5 starymi kontami, nie mozecie tego w zaden sposob zweryfikowac.
  • Odpowiedz
@Borsuk_Miodowy: Widziałem, że padł serwer TS. Szybko go postawiłem. Dopiero wtedy zobaczyłem, że był jakiś bug i jest już fix wydany niedawno. Taka wtopa i to akurat w czasie finału. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@d0nezo: Ty dalej płaczesz, że twój nieaktywny team nie dostał się do turnieju gdzie brana była aktywność graczy?
  • Odpowiedz
Zobacz regulamin jakiegokolwiek zagranicznego community cupa, w ZADNYM nie ma punktu o tym ze aktywnosc w community decyduje o tym kto gra a kto nie, ten punkt jest patologia do tego stopnia, ze moga zagrac totalne randomy majace 5 kolegow na wykopie z 5 starymi kontami, nie mozecie tego w zaden sposob zweryfikowac.

@d0nezo: Wytłumacz mi w takim razie, czemu znając regulamin, a konkretnie punkt regulaminu ,,patologą", zapisałeś się na
  • Odpowiedz