Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +375
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Kumpel19 +46
#polskiyoutube #japonia
@polik95: Do tego banalny monolog narratora: wszyscy mamy te same fundamenty, tylko od Ciebie zależy jaką historię odpowiesz.. bla bla, z procesorem intela będziesz królem świata, #!$%@?.
A ja mam to w poważaniu. Podobają mi się te filmy które robi we współpracy z intelem.
@unknown_stranger: Raczej chodzi tu o obróbkę filmów. Muszę przyznać, że jeśli chodzi o procesory, to Intel ma praktycznie monopol. Laptopa w życiu nie kupiłabym z AMD, mimo że mam w stacjonarce.
@unknown_stranger: Mam komputer z AMD i Linuxem, laptopa z i5 i Win 10 oraz Maca Mini. Chcesz jeszcze rozmawiać na ten temat? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Shinoa: I studiujesz prawo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@stefekburczymuha: padłem. No tak bo to przecież dzięki procesorowi Intel te ujęcia są takie dobre. To procesor Intela godzinami jeździł po Japonii i rejestrował te ujęcia, to procesor umawiał się z osobami które występują w tym materiale i negocjował warunki. To procesor potem to wszystko montował sam bez ingerencji nikogo.
( ͡° ʖ̯ ͡°)