Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
lol 21 lat i nie masz dziewczyny boże co za #przegryw wez wyjdz do ludzi ogarnij sie stulejo. Musisz r----ć r----ć r----ć żeby być samcem alfa a nie jakąś s---------ą.
Potem 43245 biednych ziomków pakuje się w toksyczne związki bo przecież nie chcą być stulejami i chociaż nie bardzo pasuje im wiązanie się z kimkolwiek na siłę bo są szczęśliwi, to się pakują potem w relacje w których obie strony są pokrzywdzone i tracą czas #rozowypasek który szuka poważnej relacji.
Możecie mi powiedzieć czym sie kierują ludzie którzy wywierają taką presję na innych? Później dzieciaki idą na roksy i tylko pogłębiają swoje s----------e, bo jak wejdą w normalny związek, będą swoją kobietę traktować trochę jak przedmiot. (Swoją drogą jak czytałem tag #roksa to tam były najsmutniejsze opisy seksu jakie mogłem sobie wyobrazić, brakowało tylko zaby grającej na trąbce).
Wchodzisz w związek kiedy poznajesz kogoś z kim do siebie pasujecie a nie szukasz na siłę żeby tylko kogokolwiek przy sobie mieć.
A jak dla kogoś to że regularnie bolcuje randomowe panny jest wyznacznikiem sukcesu to ma wyjątkowo niskie wymagania od swojego życia.
#wychodzimyzprzegrywu
@martwy_kotek: Wiesz, wydaję mi się, że jak do pewnego wieku nie zaczniesz związków to potem będzie o to bardzo trudno. Będzie ci brakować doświadczenia i takiego obycia z kobietami, a nie wydaję mi się by starsze kobiety (powiedzmy w tym samym wieku w którym ty chcesz zaczynać
@Ark00: Trochę to. Ale plus jest taki, że człowiek może się do wszystkiego przyzwyczaić( ͡° ͜ʖ ͡°) i mieć później wywalone.
@Ark00: Albo wywołać efekt odwrotny np. gwałty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dodaj do tego toksycznych rodziców (polska plaga po komunie)
@bihu: Niby tak. Wiem bo sam przez to przechodziłem. Miałem na tą kwestię tak wywalone, że nawet sam się z tego śmiałem, nabrałem ogromnego dystansu do samego siebie. Gorzej jak będziesz starszy i twój stan się będzie utrzymywał i włączysz myślenie o zmarnowanym czasie czy samotności.
@Strain: albo s---------o, masz rację. To może być zachowanie zmuszające takiego osobnika do przekazania genów albo usunięcia ich z puli.
Co do twojej myśli to uważam, że każdy chyba wie kiedy chce się związać.
Mój ojciec poznał mamę, gdy miał 28 lat - i to była jego pierwsza dziewczyna. Wcześniej w ogóle nie miał ciśnienia na szukanie sobie partnera, mama z resztą też - bo robiła specjalizację lekarską.
A tutaj co drugi stulejarz pisze pod tagiem #derpesja, bo w wieku 20 lat nie ma dziewczyny xD śmiech
@martwy_kotek: to samo można powiedzieć o związkach, nie rozumiem oburzenia, to są naturalne potrzeby. Sam nie praktykuje oczywiście takiego czegoś, ale nie rozumiem forsowania związków tylko w jednej formie, każdy może żyć jak mu odpowiada i tyle.