Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
lol 21 lat i nie masz dziewczyny boże co za #przegryw wez wyjdz do ludzi ogarnij sie stulejo. Musisz r----ć r----ć r----ć żeby być samcem alfa a nie jakąś s---------ą.
Potem 43245 biednych ziomków pakuje się w toksyczne związki bo przecież nie chcą być stulejami i chociaż nie bardzo pasuje im wiązanie się z kimkolwiek na siłę bo są szczęśliwi, to się pakują potem w relacje w których obie strony są pokrzywdzone i tracą czas #rozowypasek który szuka poważnej relacji.
Możecie mi powiedzieć czym sie kierują ludzie którzy wywierają taką presję na innych? Później dzieciaki idą na roksy i tylko pogłębiają swoje s----------e, bo jak wejdą w normalny związek, będą swoją kobietę traktować trochę jak przedmiot. (Swoją drogą jak czytałem tag #roksa to tam były najsmutniejsze opisy seksu jakie mogłem sobie wyobrazić, brakowało tylko zaby grającej na trąbce).
Wchodzisz w związek kiedy poznajesz kogoś z kim do siebie pasujecie a nie szukasz na siłę żeby tylko kogokolwiek przy sobie mieć.
A jak dla kogoś to że regularnie bolcuje randomowe panny jest wyznacznikiem sukcesu to ma wyjątkowo niskie wymagania od swojego życia.
#wychodzimyzprzegrywu
Komentarz usunięty przez autora
stań się przegrywem i zacznij pisać swoje historie, potem wyjdź z tego i zacznij je analizować
@martwy_kotek: Mi to nie przeszkadza(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zyski z tej rady, przekaż na cele charytatywne.
@martwy_kotek: Amen bracie
21 czy 22 lat to już ten wiek, ze takich rzeczy bardzo brakuje. To już nie czasy jak miało się 15 czy 16 lat gdzie o takich rzeczach niewiele się