Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
zeszyt-w-kratke +63
zakup nieruchomości w usa w roku 1970 i w roku 2023
średnia cena domu 15000 $ vs 436000$ (cena zwiększyła się 29 razy)
średnia cena najmu: 108$ vs 2000$ (cena zwiększyła się 20 razy)
średnie zarobki 9000$ vs 56000$ na rok (zarobki zwiększyły się sześciokrotnie)
W 1970 roku w usa kończyłeś szkołę szedłeś do pracy przez 3 lata mieszkając z rodzicami i odkładając większość wypłaty kupowałeś dom. Tak przynajmniej pokazują statystyki. Teraz
średnia cena domu 15000 $ vs 436000$ (cena zwiększyła się 29 razy)
średnia cena najmu: 108$ vs 2000$ (cena zwiększyła się 20 razy)
średnie zarobki 9000$ vs 56000$ na rok (zarobki zwiększyły się sześciokrotnie)
W 1970 roku w usa kończyłeś szkołę szedłeś do pracy przez 3 lata mieszkając z rodzicami i odkładając większość wypłaty kupowałeś dom. Tak przynajmniej pokazują statystyki. Teraz
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora