Aktywne Wpisy
Przez ostatnie pół roku wystawiłem 58 p0lek na tinderze. Po przyjściu na umówione miejsce p0lki, usuwałem parę. Od 7 udało mi się wyżulić blika na drobne zakupy typu piwo i czipsy, a 2 zamówiły mi i opłaciły jedzenie na pyszne.pl.
Konto Chada robi robotę. Jak oceniacie moje staty?
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie
Konto Chada robi robotę. Jak oceniacie moje staty?
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie
Może jestem #!$%@? ale Greta wydaje mi się piękna. Oddałbym wszystko aby mieć ja w łóżku.
Szaleję za nią.
#gretathunberg #przegryw #niepopularnaopinia
Szaleję za nią.
#gretathunberg #przegryw #niepopularnaopinia
Witam, niedawno składałem komputer jego specyfikacja:
Dysk SSD HyperX FURY 120GB SATA3
Dysk Seagate 1TB, SATAIII, 7200RPM, 64MB
Płyta główna MSI Z97 GAMING 3
Procesor Intel CORE i5-4460 3.20GHz
Zasilacz Corsair VS Series 550W 80PLUS
Chłodzenie CPU SilentiumPC Fera 2
Pamięć Crucial Ballistix 8GB
Karta graficzna MSI R7 370
Nie miałem większych problemów ze sprzętem aż do ostatniego czasu, kiedy to w grach zaczęły mi spadać znacznie fps'y. Przykładowo cs go. Gra chodziła płynnie, a teraz zacina się nawet w menu, zmiana ustawień nic nie daje. Ponad to czasem gdy podpinam zewnętrzną kartę sieciową, na monitorze wyskakuje dziwny obraz, pojawiają się kolorowe kwadraty a nastepnie wyskakuje blue screen. Co może się dziać ?
#komputery #pcmasterrace #informatyka
@ufo99: Na ssd mam 19gb wolnego, nie dawno robiłem sprawdzałem dyski hd tunem, chociaż nie wiem czy nie sprawdze ponownie gdyż wtedy używałem normalnie komputera
@Siuwaxx: dales 5 stowek za plyte do non k? nie lepiej bylo dolozyc 3 stowki do grafiki? :O
spisz numer bsod i zgoogluj. jak z temperaturami wlacz jakis benczmark na godzine czy cos i zobacz czy cos sie nie wykrzaczy
na grafikę jajko, to coś ciepłego zjesz