Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#4konserwy #niemcy #polityka
@Laserade: piłeś? Nie pisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lewactwo chciało wielokulturowości ?
Wielokulturowość polega właśnie na: uwaga, uwaga - poszanowaniu innych kultur.
Standardem w kulturze bliskiego wschodu jest "zabawa" w grupowe napastowanie kobiet,
Jednak karykatura na zdjęciu nie ma za bardzo uzasadanienia.
Wcale u nas nie ma dyktatury.
Mamy wolność słowa (co prawda lewica walczy z nią jak może w postaci np. hejtstop, ale ciągle jeszcze jest), natomiast Niemcy - chcą się bronić, nasyła się na nich policję. Atakują ich,
@theone1980: lel Twoje #60groszyzawpis idzie z polskich podatków. Co to zmienia?
@Laserade: xD tak samo jak Ty o życiu Niemców czy Brytyjczyków a jednak nic innego nie robisz tylko p--------z jak to im źle bo ciapaci przyjechali. Lemingoza w Tobie harda skoro nie potrafisz zrozumieć, że media nagłaśniają wszystko tak abyś myślał to co oni chcą, dlatego Polska ukazana jest jako kraj autorytarny, a Niemcy jako pokrzywdzeni przez islamistów, a
Nie no, masz rację, czemu miałoby im być źle. Te masowe napaści na kobiety, te zalecenia dla 10 latków, żeby nie prowokowały, te sugestie żeby trzymać się od nich na odległość
@Porcelanowa:
Bardzo głupi niby-argument.
Dla tej, której już się stała