Wpis z mikrobloga

@MajkiGee: Oglądając listę plusów pod niektórymi komentarzami stwierdzam, że na wykopie jest dużo osób które nie nauczyły się czytać ze zrozumieniem, więc przełożę wam z języka nieco bardziej złożonego na plebejski.
Pudzian przegiął pałę wstawiając takie pogróżki. Pod wpływem emocji wstawił zdjęcie kija baseballowego z brzydkimi słowami. No c--j, zdarza się. Pudzian jest poważny, jest poważnym człowiekiem, biznesmenem, celebryt. Jako poważny człowiek nie powinien się tak robić, ostatecznie zachował się
  • Odpowiedz
  • 0
@ButtHurtAlert: No to skoro nie znasz sytuacji to po co się wypowiadasz? To pokaż ten post w którym obraża imigrantów. Bo ja widzę że obraża tylko włamywaczy i złodzieji.
  • Odpowiedz
ja mam z gonciarza zawsze bekę jak opowiada o tym, że w polsce to rasiści i zaściankowcy, a jednocześnie mówi, że go do restauracji w japonii nie wpuszczają bo jest biały, albo że ma problem z kontem w banku, bo jest biały. w polsce brak małżeństw homoseksualnych, w japonii tak samo. ALE JAPONIA TAKA WSPANIAŁA, POLSKA TAKIE G---O XD

@yahoomlody: To co napisałeś to kwintesencja goncia, przemądrzały zadufany w sobie,
  • Odpowiedz
@MajkiGee: Bardzo podoba mi się s----------e umysłowe prezentowane przez Gonciarza i jemu podobnych. Ileśtam gwałtów, napadów, zamachów, podpaleń, molestowań itd. nie mówi niczego o muzułmanach, bo to tylko niewielki odsetek, ale za to jeden popularny komentarz dobitnie udowadnia, że Polacy są rasistami. Tylko ciekawi mnie jaki kraj jest według takiego Gonciarza nie rasistowski? Francja, gdzie do Żydów czasem strzelają? USA, gdzie dalej działa KKK? Łatwo udowodnić, że jacyś kraj jest
  • Odpowiedz
ja mam z gonciarza zawsze bekę jak opowiada o tym, że w polsce to rasiści i zaściankowcy, a jednocześnie mówi, że go do restauracji w japonii nie wpuszczają bo jest biały, albo że ma problem z kontem w banku, bo jest biały.

@yahoomlody: Ja Gonciarza lubię ale tym też mnie zadziwił. Zwłaszcza tym jak to wyjaśnił. Sprowadził to do mało znaczącego faktu, obrócił w żarcik i ogólnie konkluzja była taka,
  • Odpowiedz
@MajkiGee: to że taki gonciu z jutuba tak myśli nie jest najgorsze bo każdy ma go w dupie, najgorsze jest to że tak myslą nasi wspaniali politycy, dla których dobro uchodźców i urozmaicenie kulturowe jest ważniejsze niż cokolwiek polskiego;/
  • Odpowiedz
@cropdd: Na, ale za jak rozumiem zdecydowana większość Polaków to rasiści? A i jeszcze jedno pytanie, czy Islam jest religią rasistowską? Przecież jeśli parę komentarzy w necie dobitnie dowodzą, że Polska to kraj rasistowski to wybór otwarcie antysemickich Polityków w Iranie i Palestynie powinien według Gonciarza ostatecznie potwierdzać, że Islam to rasistowska religia.
  • Odpowiedz
Widzisz Ty tego nigdy nie zrozumiesz. Nigdy nie stracisz 30k euro w jeden dzień i nie będziesz wiedział jak się wtedy zachowuje. Jestem pewien że nawet najspokojniejszy człowiek który by stracił 30k euro patrząc na to ile w PL się zarabia by się w-----ł i tyle.

@MajkiGee: wyśmiewanie kobiety ze względu na tuszę, podważanie jej kobiecości nie ma delikatnie mówiąc nic wspólnego z byciem dżentelmenem. To kwestia klasy a nie
  • Odpowiedz
@abdonaty: Zgadzam się z tym co piszesz, Pudzianowski powinien dać sobie spokój zamiast iść w zaparte i robić z tego taką żenadę jak wyzywanie kogokolwiek. Jednak Pudzianowski to jedna sprawa, drugą sprawą są absolutne kretynizmy wypisywane przez tą panią od Hejtstop, to co robi Gonciarz i cały festiwal fejsbukowego s----------a ludzi, którzy bronią kryminalistów i ignorują problem uchodźców. Na prawdę można puścić pawia od tego "wysublimowania" tych quasi-humanistów. I to
  • Odpowiedz
@MajkiGee: Gonciarz jest światopoglądowym kijem w dupie. Jedynie filmy o Japonii są wartościowe i bardzo dobrze zrobione, reszta to plaskanie ustami i zbieranie atencji na takich o to problemach. Zapytaj beczke to jeden z większych raków youtube.
  • Odpowiedz
No żaden jutuber mnie nie w-----a tak, jak ten gość. Ogólnie nic mnie bym do niego nie miał, ale ta pseudo inteligencja aż wbija w oczy kolce jezozwierza....
  • Odpowiedz
  • 0
Pudzian zachowuje się jak przygłup, nie ma co ukrywać. Ale nawet najgłupsza forma walki z cenzurą, czyli z posiadaniem przez osoby, które mogą do Was przyjść z karabinami, prawa do tego, by móc decydować o tym co wolno, a czego nie wolno Wam mówić, to dobra walka. Smutne jest tylko to, że kiedy katotalibowie już się naprawdę rozbestwią, do żadnego z Was nie dotrze, że to w gruncie rzeczy taka sama sytuacja.
  • Odpowiedz