Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka Dziś pod koniec lajva Roman z Muminem, sprowokowani przez Klapka i Łysego, ujawnili na podstawie zachowań "Hausmana" MECHANIZM legalizowania kasy z lewych interesów poza Polską przez pranie je małymi ilościami poprzez wynajęte słupy i fikcyjne osoby. Kontrwywiad, urzędy i izby skarbowe, CBA tylko czekają na takie dowody i zastawią sidła na tę gospodarczą mafię. Klapek i Zezol mają przeyebunne!
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JozefG_34: ja tam ich zgłosiłem niestety po angielsku za pranie hajsu do skarbówki co z tego wynikło no w sumie nic przez jakiś miesiąc czy dwa. Każdy kto wierzył w donejty na poziomie xxx tysiakow to niedorobion. Myk jest taki że Kambodża ma coś takiego jak prawo działające wstecznie a zaczyna lawirować s kraje cywilizowane więc... No czas pokaże i tyle. Mam nadzieję u----c klapka na wszelkich frontach łysy skupiający
  • Odpowiedz
@Miskagnoju: Ludzie nie rozumieją, co w ogóle znaczy pojęcie pranie pieniędzy. Jak można pomyśleć o "praniu" kilku tysięcy dolarów ;)
Łysy głupek sobie tak nazywa, bo myśli, ze to zabawne. No i gangsterskie jak na gangstera w kobiecych majtkach czy jakoś tak.
  • Odpowiedz
@adik75: on nawet na przyjazd do polski na wakacje nie może sobie pozwolić, bo musi zarabiać pieniądze na życie kilkugodzinnymi lajwami, a ludzie o praniu pieniędzy fantazjują.
  • Odpowiedz
  • 12
@Miskagnoju: Posłuchaj u Machaja jak angażowali brytyjskie konto Moomina by przetransferować kasę z Chin i Tajlandii do banku w Kambo i dlaczego Zezol nie chciał by wysyłającym nie był on sam, a potem posłuchaj Romana z Dortmundu jak wyjaśnia rolę Hausmana i czołowych donejterów Zezola i Klapka. Jakie interesy, takie pralnie. Gówniane.
  • Odpowiedz
@Miskagnoju: Ale może warto poszukać. Może klapek udaje biedaka a rozwinął podziemną sieć si-czizów na 4 kontynentach i transferuje nielegalne zyski do Kambodży. Kto wie.
  • Odpowiedz
CBA tylko czekają na takie dowody i zastawią sidła na tę gospodarczą mafię

@JozefG_34: Mafia po chuju, ile tam wyprali 15k dolarów czy 17k ? interpol zaraz wkroczy bo takie kwoty to nie przelewki normalnie dzienne PKB Sentinelu Pólnocnego
  • Odpowiedz