Wpis z mikrobloga

• 2
@ButtHurtAlert: Dobry tekst z tym ubezpieczeniem. Muszę podrzucić go znajomemu policjantowi. Jak będzie przychodził poszkodowany to kolega będzie mu mówił żeby wykupił ubezpieczenie i nie zwracał mu d--y xD
  • Odpowiedz
@zxdrtwsdfv: Nikt nie dysponuje linkiem, bo nigdy ten post nie istniał. Wystarczy spojrzeć jak tragicznie jest to napisane, a porównać z innymi jego postami. Zwykła fotoszopka, bo wykopkom d--a pęka, że mówi prawdę to muszą mu jakoś d-----ć.
  • Odpowiedz
@grzsci: W transporcie jak nie masz ubezpieczenia to nikt z tobą nie będzie jeździł, lol. Policja tu nie ma nic do rzeczy, sprawa i tak wylądowała na policji bo to są dwie różne sprawy.

Chciałeś wyśmiać ale wyszła twoja nieznajomość tematu.
  • Odpowiedz
  • 0
@ButtHurtAlert: Chodzi mi o to, że wypowiadasz się w taki sposób jakby wykupienie ubezpieczenia miało zapobiec kradzieży i zniszczenia towaru. I jeszcze piszesz o mojej nieznajomości tematu a sam wyżej piszesz, że nie śledzisz sprawy a jednak się wypowiedziałeś.
  • Odpowiedz
@grzsci: Nie znasz się na transporcie, ja nie znam się na aktualnej sytuacji z pudzianem, wiem tylko ze go okradli i zamiescil post na fb obrazajacy imigrantow.

Wykupienie ubezpieczenia nie zabezpiecza przed kradzieżą, a przed jej skutkami. Nie wmawiaj mi słów, których nie napisałem
  • Odpowiedz