Czym się różni wasza płyta indukcyjna od Amici PI6514TF. Oczywiście oprócz wyglądu. Czy to są "bliźniacze" modele? #solgaz #kuchnia #agd #indukcja #kiciochpyta
@Yuppy: @norbw74: Cześć chłopaki! Właśnie zrobiliśmy test płyty indukcyjnej SI-4T: - 1L wody - Temp. wody na starcie: 17 stopni - Garnek z lekko uchyloną pokrywką, tak by czujnik temperatury się zmieścił - Poziom mocy: booster (dostępny u nas na każdym miejscu płyty) - Czas zagotowania: mniej niż 2min
@SOLGAZ: dzięki, o to mi właśnie chodziło. W takim razie niedługo będę składać zamówienie :)
Podłączenie na "zwykłe" 230V faktycznie raczej nie ma tu większego znaczenia, bo "siła" (czyli do podłączenia płyty jest to przeważnie po prostu 2x 230V) robi różnicę dopiero przy dużym obciążeniu płyty. Przy gotowaniu jednego garnka nie ma mowy, aby dobić do granicy pojedynczego 230V.
@SOLGAZ: Jeszcze tak się podepnę pod temat i zapytam o tą nową wersję okapu.
Na Waszej stronie pojawiło się takie zdanie:
Ulepszony czujnik automatyczny, zielony wyświetlacz zegara, brak metalowej rynienki pod okapem, najpierw okap otwieramy a automatyczna wentylacja włączy się na otwartym sprzęcie.
Czy to znaczy, że okap nie otwiera się już sam automatycznie, tylko najpierw trzeba go otworzyć, a dopiero potem potrafi się automatycznie włączyć sam wentylator? Poprzednia wersja
@Yuppy: tak, po prostu go otwoeramy w momencie wlaczenia czuwania - przez to czujnik jest odkryty i gotowy do pracy jeszcze bardziej niz wtedy kiedy byl zamkniety
#nostalgia #lata90 #lata80 #telefony #zabytki Co ja odkopałem w czeluściach piwnicy. Moje pierwsze telefony za nastolatka...Zaraz podłącze i sprawdzę czy któryś gada.
#solgaz #kuchnia #agd #indukcja #kiciochpyta
Właśnie zrobiliśmy test płyty indukcyjnej SI-4T:
- 1L wody
- Temp. wody na starcie: 17 stopni
- Garnek z lekko uchyloną pokrywką, tak by czujnik temperatury się zmieścił
- Poziom mocy: booster (dostępny u nas na każdym miejscu płyty)
- Czas zagotowania: mniej niż 2min
Podłączenie na "zwykłe" 230V faktycznie raczej nie ma tu większego znaczenia, bo "siła" (czyli do podłączenia płyty jest to przeważnie po prostu 2x 230V) robi różnicę dopiero przy dużym obciążeniu płyty. Przy gotowaniu jednego garnka nie ma mowy, aby dobić do granicy pojedynczego 230V.
Na Waszej stronie pojawiło się takie zdanie:
Czy to znaczy, że okap nie otwiera się już sam automatycznie, tylko najpierw trzeba go otworzyć, a dopiero potem potrafi się automatycznie włączyć sam wentylator? Poprzednia wersja