Aktywne Wpisy
pieselek7q7q717 +249
Mam nowego piesia to jest moje lekarstwo na depresje
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
GeDox +1414
Co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
#solgaz #kuchnia #agd #indukcja #kiciochpyta
Nasza płyta indukcyjna ma większą moc na poszczególnych polach + nie mogę znaleźć informacji czy ich płytę da się podpiąć pod 230. Poza tym faktycznie - dość podobne rozwiązania. Ze względu na powszechność ogólnie płyt nie da się tego w żaden sposób patentować (to tak jakby próbować zgłosić kuchenkę gazową, która ma pokrętła i duży palnik na środku).
Obie płyty mają identyczną moc i wymiary, stąd obawy że to ten sam produkt. Płyty Amica nie cieszą się dobrą opinia, więc mam wątpliwości do waszego wyrobu.
Każda płyta indukcyjna jest na 230v, dziwne że o Tym nie wiedziałeś.
Możesz mi podać najmniejszą średnice naczynia, którego mogę używać. Ile czasu można używać boostera i na ilu polach jednocześnie. Według testu, który linkowałeś zagotowanie litra wody trwa
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale poniżej wklejam to co dostał kolega wyżej, czyli dwa zrzuty z instrukcji któe najlepiej odpowiedzą na te pytania
Jeszcze jedno pytanie, które padło już wcześniej, zostało bez odpowiedzi, a jest bardzo ważne. Według jednego z testów płyty, który dostępny jest w internecie, wynika że czas zagotowania 1L wody to około 5 min. W porównaniu do innych płyt indukcyjnych jest to bardzo dużo (rzędu kilkukrotnie więcej, niektóre płyty zagotowują taką