Aktywne Wpisy

edix10 +1
Poznalem ok. 3 tygodnie temu laske na tinderze, popisalismy z tydzien, wszystko spoko sie rozwijalo, jeszcze przed spotkaniem zaproponowala wyjazd w gory, bo tez tak jak ja lubi sobie połazić. Wazna kwestia jest to, ze jakos ponad miesiac temu zakonczyl sie jej dwuletni zwiazek, ale pytalem jej czy nie szuka plasterka i czy ja potencjalnie nim nie zostane, powiedziala ze nie i tamto juz zamkniete. Pierwsza zaczela pytac o spotkanie no i

Są tu stare prostytutki?

- szafa z wieszkami 2m wys
- półki 40cm wys
A może zamiast taśmy dać power ledy? Jeżeli tak, to ile W/m?
Dokup do tego profil, żeby chronić taśmę(nie polecam stosowania taśm "gołych" - przepalają się, łatwo je uszkodzić i brzydko to w sumie wygląda). I jakiś włącznik na ruch (mamy też bezpośrednio szafkowe).
Zamykam.
---------------------------------------------------------------
Piratom radiowym
Profile led dam skosne, zeby nie bilo w oczy po otwarciu szafy.
Nie orientuję się po ile u majfrendów są bezpośrednio taśmy, też nie masz pewności jak taśma jest wykonana(np. 3528 w droższej wersji mamy wykonaną niemal 100 razy lepiej niż w tańszej, jest m.in na podwójnym podkładzie zrobiona), moim zdaniem wielkiej róznicy
@Saute: dzięki za wskazówki, biorę się za zakupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już sobie napisałem program, który robi ładny fade-in, fade-out, jeszcze dorobię trigger do światła (łazienka jest dobrze oświetlona do godziny 11 i wtedy nie trzeba). Niestety największa wada takie oświetlenia to czujnik ruchu :( Tam powinien być "czujnik obecności" a nie