Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Muszę zrobić statystyki wejść pod dany link, wraz z zapisywaniem HTTP_REFERER, czyli skąd przyszedł gość.
Teraz jak to ugryźć od strony technicznej? Póki co zapisuję każde wejście w bazie danych. Czy będzie to wydajne, jeśli wejść w linki będzie np. kilkanaście - kilkadziesiąt tysięcy? I jak najlepiej zliczyć wejścia z wszystkich REFERER z bazy?
#pytanie
@Spake: dadzą :) Zobacz sobie na biblioteki backendowe do google analitcs. Każde zdarzenie możesz opisywać opisem, identyfikatorem i całą masą dodatkowych atrybutów.
wybiorę jednak mój sposób. Orientujesz się może w Doctrine2 ? Mam małe pytanko