Aktywne Wpisy

njay +138
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +52
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

Siedzę sobie z mamą w pracy, już prawie godzina 17, szykujemy się powoli do wyjścia... i wchodzą one. Matka z córką. Bla bla, szukamy takiego i takiego biustonosza na dziewczynę, pod sukienke, kolor taki, najlepiej taki, no ale nie wiemy jaki rozmiar trzeba dobrać. No to spoko, żaden problem, trafiłyście w dobre miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziewczyna w przymierzalni, już po krzyku, rozmiar dobrany, do wyboru trzy najlepsze modele, nic tylko się zastanowić który najładniejszy i fajrant.
No i zaczyna się śpiewka, a że taki strasznie drogi, że w sumie ten najdroższy najładniejszy. Po czym wyciąga telefon i dzwoni do "Mareczka".
NO K---A MAĆ. Z mamą wymieniłyśmy się niedowierzającym spojrzeniem, bo chyba jeszcze nigdy nie spotkałyśmy się z osobą, która miałaby taki ogromny tupet. Kobieta w ogóle nie zażenowana, jeszcze się bezczelnie uśmiecha ucinając sobie pogawędkę z Mareczkiem. Po czym wychodzą zostawiając nas w totalnym osłupieniu CO TU SIĘ K---A O------O.
#truestory #cebula #brafitting #c---i
@kangurekkangurzatko: 2 lata na wykopie a dalej bieda umysłowa
@kangurekkangurzatko:
a myslisz, ze jak wyglada to z drugiej, meskiej, strony? Ida ludzie do sklepow z elektronika (saturn/media/neo/whatever), podotykaja, pomacaja, wypytaja o wszystko i.... zamowia w internecie...
Komentarz usunięty przez moderatora