Aktywne Wpisy

rysiekryszard +95
Czy tylko ja uwielbiam czytać instrukcje? Zawsze ludzie twierdzą, że to jakaś ujma, że "jestem taki kumaty, że nie muszę czytać instrukcji". Ja po prostu lubię to robić, czasami znajdę jakieś fajne smaczki czy zalecenia. Uwielbiam znać swoje urządzenia na wylot. Nie kupuję żadnych zbędnych gratów, ale to co mam lubię znać.
#dom #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gownowpis #niepopularnaopinia
#dom #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gownowpis #niepopularnaopinia

krucjan +7
Robię se zakupy o 3
#szczecin
#szczecin

@Wilt0n:
Statki. Stateczki ;)
Wiem, widziałem wątek na stronie Pdxu :) Ale i tak cieszy, mam nadzieję że wreszcie ten cholernie istotny historycznie aspekt będzie choć trochę istotny w grze.
W sumie jedyna rzecz, która mi się tu nie podoba, to to, że doki mają podnosić limit marynarzy, a przystanie limit floty. Powinno być odwrotnie.
Przecież każda ekipa zajmuje się tam osobną grą. Jak skończą robić DLC, będą robić EUV
Ja kiedyś to napisałem pod tym tagiem, bo z jakiegoś powodu źle przetłumaczyłem sobie słowa Viza. Ktoś prostował wówczas, że mówili o przynajmniej dwóch nowych.
CKII ma cały czas nowe DLC, więc myślę że póki będzie popyt i póki nie będzie ostra jazda na EUV, puty będą nowe DLC.
Nie wiem, jak dokładnie jest. Kojarzę jedynie, że na każdą grę mają osobne teamy - jak ma się wersja gry do wersji silnika to nie wiem.