@lechwalesa: ty lepiej bolek schowaj się do piwnicy, jak nie masz odwagi przyjść na debate i kombinujesz. Podkreślam nawet jeżeli masz jakieś ALE do organizatorów debaty, to działa tylko na twoją niekorzyść. Wstyd mi za to że byłeś prezydentem tego wielkiego narodu
W związku z odmową przyjęcia przez Pana Prezydenta zaproponowanych przeze mnie w dniu 27.01.2016 roku zasad debaty, pozostając w pełnym szacunku dla Pana Prezydenta, uznaję ją tym samym za odwołaną, o czym niezwłocznie powiadomię pozostałe osoby.
@lechwalesa: Pani na historii Mi powiedziała że był pan komunistą i działał na szkodę narodu polskiego rozprowadzając nielegalnie pomarańcze. Czy to prawda?
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
W związku z odmową przyjęcia przez Pana Prezydenta zaproponowanych przeze mnie w dniu 27.01.2016 roku zasad debaty, pozostając w pełnym szacunku dla Pana Prezydenta, uznaję ją tym samym za odwołaną, o czym niezwłocznie powiadomię pozostałe osoby.
z