Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
NarciarzFarciarz +63
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
Z tego co zauważyłem jazda tym rondem odbywa się w stylu dowolnym... na 3 sposoby.
Według mnie (i tak jeżdżę) prawilna wersja skrętu w lewo to wersja zielona. Dobrze myślę?
Dziś facet chciał zrobić skręt w lewo sposobem niebieski/zielony i jeszcze miał pretensje że mu drogę zajechałem.
#lublin
#prawojazdy
A na jakimś rondzie da się pojechać "źle" nie łamiąc przepisów? Bo mi się wydawało że albo jeździmy zgodnie z przepisami, albo niezgodnie ale mogę się mylić...chociaż z drugiej strony weźmy przykład używania kierunkowskazów na rondzie - przepisy raczej tego nie precyzują więc jedni
@kylkson: słusznie. To rondo było rondem turbinowym przed przebudową chyba 2 lata temu z tego co pamiętam (taka sama organizacja ruchu).
Tam jest jeden pas wydzielony do biedry i dwa dla mpk.
Przecież tam masz pasy rozrysowane, jeden pas do biedry - w prawo, jeden prosto - na AK i jednen w JP w lewo
To łamią przepisy chuje.