@guitarrox: @TymArt: Przepis: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/fasolka/fasolka_po_bretonsku/przepis.html Ja przemnożyłam wszystkie składniki x2. Co do ceny to lecąc z pamięci: fasolka 4 zł, koncentrat + przecier 5 zł, przypraw od cholery musiałam nakupować bo prawie nic nie miałam. ( ͡°͜ʖ͡°) Całość pewnie z kilkanaście zł, no chyba że nie masz w domu oleju, czosnku itd. i musisz kupić wszystko-wszystko.
@zupa_z_kasztana: mnie jak zwolnili z pracy ( zamknęli zakład pracy) 10 miesięcy temu to dali mi tyle przypraw że prędzej się przeterminują niż je zużyję hyhy
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem
źródło: comment_TuborqOrQRVEw1SNq0yFr5jXWMCWvZbw.jpg
PobierzCo do ceny to lecąc z pamięci: fasolka 4 zł, koncentrat + przecier 5 zł, przypraw od cholery musiałam nakupować bo prawie nic nie miałam. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość pewnie z kilkanaście zł, no chyba że nie masz w domu oleju, czosnku itd. i musisz kupić wszystko-wszystko.
źródło: comment_tBljF3uxTclTuPdxHii65EeJnWL0zTn5.jpg
PobierzDzięki wielkie!
Że też nikt nie sparafrazował tekstu o szynce na kanapce życia.