Wpis z mikrobloga

Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
Sino4 - Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na gł...

źródło: image

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Noct +1156
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.

Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem
  • Odpowiedz
@Sino4: Spoko, nie kręcą, zmienili skład i o tym informuja. Dla jednych wzrost ceny byłby nie do zaakceptowania, a ja bym wolał jeść dobry jakościowo i smaczny produkt. Jak powrócą do dawnej receptury będę kupował
  • Odpowiedz
@Sino4 @frutson no dokładnie, to był straszny syf, jak to możliwe żeby wafelki w czekoladzie miały 600 kalorii na 100 gram? A wykopki się spuszczają jakie to dobre i kultowe było. Może i było ale jedzenie tego bardziej regularnie moim zdaniem realnie może negatywnie wpływać na organizm
  • Odpowiedz
@Sino4: ja nie wiem jak w ogóle można było jeść to g---o. Popularność pryncypałków, tych żelków od tego autysty z wykopu, keczupu tortex, czokoszoków czy majonezu kieleckiego pokazuje tylko, że Polak będzie zachwalał wszystko co tanie. Bez znaczenia jak c-----y będzie skład i smak tego gówna xD
  • Odpowiedz