Wpis z mikrobloga

No naprawdę, czy wszystkie krakusy to takie ameby że gostek już spłodził prawie 600 odcinków o tym jak bardzo nie potraficie jezdzić?

@Merkava:

przy czym przy około 300 #!$%@? się do byle czego

Może jeszcze kolejne 600 trzeba nakręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Merkava: hehehe ktoś kto jeździ regularnie wie, że ten program to w 80% #!$%@? się o byle gówno :) oglądałem dobre kilkadziesiąt odcinków, ale wkurzony nie byłem może na trzech. w jednym odcinku są pokazane najczęściej 2 skrzyżowania czy tam 2 miejsca takie "trudne" i są wałkowane na milion sposobów. jednak najwięcej uwagi przywiązuje się nie do nieumiejętności jazdy, itp. tylko do cwaniactwa na drodze. mogę się założyć, że w jakimkolwiek
@Merkava: bardzo dużą część kierowców parkujacych tak na Długiej to KRA itp. bo panicz musi wjechać w samo centrum autem.

@Andczej: chamidła, nie chce im się zaparkować na jednym z kilkudziesięciu wygodnych parkingów Park&Ride...
@enron: owszem parkingów jest mało ale czy ktoś ich zmusza aby wjechać w samo centrum autem? Spokojnie mogą zostawić wcześniej i pojechać komunikacja.
@kptant: @Andczej: tylko tam jest już strefa B a "Wjeżdżać tam i parkować mogą tylko pojazdy na podstawie specjalnego zezwolenia wydawanego przez ZIKiT oraz mieszkańcy zameldowani na obszarze strefy B."

@kubica94: prawie cała Długa jest poza strefą B - a w szczególności te najbardziej problematyczne odcinki.