Aktywne Wpisy

lukasz-lux +464
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

Ktoś kto stale jeździ po niemieckich autostradach ma jakiś patent na zmianę z nolimit na 120? Auto nie podpowiada, że za 500m będzie 120 i czasami zdarza mi się wpaść przy 180-200 hamując z 250. Wiadomo, przy węzłach/miastach jest 80-120, ale w innych miejscach? Jakaś nawigacja co podpowie co bedzie za 1km? Jakiś patent żeby jazda nie była szarpana jak na torze? #niemcy #motoryzacja #samochody

Cześć. Mirki pomocy.
W ramach nauki #spring-a MVC robię mały projekt, i mam problem z konfiguracją w klasach Javy.
Posiadam 3 klasy konfiguracyjne: WebAppInitializer, WebConfig i RootConfig. Oraz jeden kontroler HomeController. Kody źródłowe i plik pom.xml tutaj: http://pastebin.com/21WGMHpV
Gdy uruchamiam program, to wywala mi błąd 404. Byłbym wdzięczny za wskazanie co robię źle.
źródło: comment_VF4ad7xiVxzGJ3CETQaK2Butl1Eotc6Q.jpg
Pobierz@kaervek: Ty konfiguratorze <3
@Szczypioreg: web.xml też brak?
Myślałem że konfigurując projekt w klasach nie będę potrzebował pliku web.xml.
link
@kaervek: A już myślałem że jestem za głupi na tę książkę, bo czasami nie ogarniam o co chodzi. :P
Komentarz usunięty przez autora