Aktywne Wpisy

chemikorganik +99
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
zgubiles_sie_jelonku +631
Właśnie oglądam konferencje prokuratury z Piotrkowa Trybunalskiego i wyglada na to, ze prokuratura nie ma dostepu do internetu xd Na dodatek opinia biegłego za KILKA MIESIECY. Najlepszy bylo pytanie oburzonego dziennikarza:
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski

Otwórz sobie losową playlistę z 2010: [link](http://chomikuj.pl/GTrix/Audycje+radiowe/PR4+-+Czwc3b3rka/Cztery+Gramy!/2010-12/Cztery+Gramy!+2010-12-13,425204919.mp3(audio))
Niemniej jednak znalazłem coś ciekawego w brzmieniu, choć ostatnio leciał utwór Happy :(
I przyszła paczka z Niemiec do Wiednia. Radioodbiornik internetowy Dabman i200. Czekam, aż tata przywiezie :)
Właśnie sobie sprawdzam i zaczął lecieć kawałek Motorcycle - As The Rush Comes <3 . Będę miał to radio na oku. Szkoda że nie ma go w TuneIn :/
Odpalisz plik programem np. Foobar lub AIMP. Nie będziesz musiał wchodzić na stronę.
Szkoda tylko, że to jakieś amatorskie radio bez żadnej swojej strony i playlisty.
AOTY
Ten magazyn ogólnie dobrze ocenia niektóre albumy, gdzie u innych jest nawet 20%-50%.
to, to (feat. Pharell Williams) i to (feat. Justice) było w radiu z jej wystąpieniem, jeśli w
Szkoda, że AOTY nie ma bezpośrednich odsłuchów. Obcykany jesteś w temacie widzę :)
Alternatywa często tak ma, puścisz swoim znajomym swoją muzykę w radiu, a oni czują się niewzruszeni. Ja Czwórki najbardziej pamiętam z okresu 2009-2011.
Ten kawałek z Justice ponownie usłyszałem podczas pracy z ojcem w Wiedniu w wakacje w radiu FM4, dopiero wtedy zanotowałem utwór.
TU ja nagrywałem w Wiedniu telefonem przejazd samochodem, akurat w radiu leciał kawałek Gorillaz.
Zanotowałem
Heh Gorillaz najs, czy dobrze kojarzę że jakiś album się szykuje?
Te melancholijne utwory Damona zawsze sprawiają, że wydaję mi się że z każdym albumem powoli kończą twórczość.
Gorillaz feat Bobby Womack .. zmarł
Gorillaz feat Lou Reed .. zmarł
Ciężko :/
Nie mniej jednak ze wspaniałymi artystami współpracował: Snoop Dogg, Daley, Andre 3000, Little Dragon --, ...
Wiem, bo wydłuża mi się moja lista co mam w tle na profilowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)