Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +28
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
dzidek_nowak +236
Jest stabilnie... xD
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Wyniki skanowania Virustotal
To raczej nie jest false positive, spakowałem swoją mapkę w podobny sposób i VT nic nie znalazł. Zainfekowane są dokładnie 2 pliki widoczne na zrzucie ekranu.
Jeżeli już pobrałeś mapkę i włączyłeś grę zalecam przeskanować komputer dobrym antywirusem.
Dla zainteresowanych informacje o infekcji.
Wołam potencjalnie zainteresowanych: @Greg36 @Refusek @cowiekmapa @Onifai @jokefake @sensu @slowmotion @tahmyresetti @Madamram
#mirkots
@Greg36
@wykopky
@biblo
@Magromo
@FireDash
@cowiekmapa
@Czahor
@Dalamr
@lew_morski
@takecare
@kesnall
@draqul
@japco
@salvador94
@Svetlan
@wizu
@jokefake
@raffar
@seguel
@chamanism
@czerwona_muszka
@jupiter44
@nua
@Bialy_Mis
@kserx
@trujanaszynach
Komentarz usunięty przez autora
A on strasznie podejrzliwy jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#!$%@? zrobisz coś dla ludzi mapkę do 5 rano odkrywam a tu jakiś typ mnie oczernia bo jakiś gówno antywirus wykrył gówno false positive i to jeszcze w pliku map który nie jest wykonywalny no #!$%@?.
Szkoda że tak wiele osób ci uwierzyło, ale to tylko świadczy o braku zaufania do mojej osoby.
@maks112:
@Ruler:
@Greg36
@wykopky
@biblo
@Magromo
@FireDash
@cowiekmapa
@Czahor
@Dalamr
@lew_morski
@