Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Wyniki skanowania Virustotal
To raczej nie jest false positive, spakowałem swoją mapkę w podobny sposób i VT nic nie znalazł. Zainfekowane są dokładnie 2 pliki widoczne na zrzucie ekranu.
Jeżeli już pobrałeś mapkę i włączyłeś grę zalecam przeskanować komputer dobrym antywirusem.
Dla zainteresowanych informacje o infekcji.
Wołam potencjalnie zainteresowanych: @Greg36 @Refusek @cowiekmapa @Onifai @jokefake @sensu @slowmotion @tahmyresetti @Madamram
#mirkots
Cos popsułem?
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?s=9bd8f02cc58df526242a49242d13b54f&p=684032&postcount=17
Weź zawołaj ktoś tego pacana xD
Po prostu wywołujecie gównoburze jakimś falsepositivem z pliku map.
No k---a trochę szacunku dla kogoś.
Dostaliście coś za darmo, ja poświęciłem na to swój cenny czas a tu ni z tego ni z owego ktoś robi mi złą opinie.
Błagam nie rób beki.
@vomar zrobię kilka testów i się upewnię.
Mam nadzieję że szybko się uwiniesz i to odkręcisz.
Ja ze swojej strony wysłałem do nich takie oto zgłoszenie.
czy wśród tych danych, widać jakąś instrukcje? odpowiedź brzmi: NIE
Natomiast co do mapek @vomar to przeskanowałem u siebie SpyBotem i nic nie wykryło, ale na VirusTotal CAT-QuickHeal pokazuje, że
Mam nadzieję że chociaż doda wpis z przeprosinami i zawoła osoby które wkręcił.
C---a wiem, więc macie czekać aż ekspert się wypowie. Jak ktoś będzie mnie cytował z tego tematu, to ma w------l.