Wpis z mikrobloga

@DizzyEgg: Dlatego warto gdzieś wyjść z dziewczyną i komentować otaczającą rzeczywistość. Np pójść do galerii i porozmawiać o sztuce ( ͡ ͜ʖ ͡). Najpierw trzeba znaleźć wspólny punkt zaczepienia a potem rozmowa sama zacznie się jakoś układać.
  • Odpowiedz
  • 1
@DizzyEgg: cieżko powiedzieć bo jej nie znam, moze jak tam w szkole (sesja w koncu sie zbliza) co dziś robiła itd. Laski lubią mówić o sobie.
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: zazwyczaj musisz znaleźć jakiś temat, choćby najgłupszy, ja np. kiedyś zapytałem się o snapa, a później na facebooku zobaczyłem, że ta dziewczyna polubiła wydarzenie "nie zdam matury zostanę piratem XDDDDDDDDD", więc zapytałem się: "zostaniesz piratem? xD' na co ona ze tak xd i ogólnie to lubi piratów z Karaibów. I przez cały czas gadalismy o piratach i Johnnym Deppie

• Odpowiedz
@DizzyEgg: z poznawaniem lasek jest jak z lokatami, najpierw musisz coś zainwestować, aby zyskać

prosty schemat:
I. 80% gadasz Ty, zadajesz do swojej rozmowy pytania, w stylu "a Ty też tak masz"?
II. dalej gadasz, z czasem ona zaczyna więcej gadać
III. jak odpowiednio się nakręci, to już sama
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: a, i bym zapomniał, TYLKO, powtarzam TYLKO kontakt face to face, żadne smski, twitterki i inne g---o-pochłaniacze czasu, które dadzą Ci zazwyczaj wyłącznie iluzje, bo np. może siedzieć z chłopakiem w domu, a akurat wyszedł do kibla, więc odpisze Tobie, a Ty podniecony, jak po wygraniu 6 w lotto (ʘʘ)

@palmaero: otóż to, przychodzą wtedy pytania i rozmyślenia, czy bardziej #wygryw
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: na pierwszym spotkaniu idź z nią na jakieś browary żeby rozmowa się kleiła
dziewczyna przy okazji zauważy że jesteś hultajem, no bo kto inny na pierwszej randce idziemy z loszką na browarki?

• Odpowiedz