Aktywne Wpisy
26 dni urlopu w Polsce to żart xD Przychodzi sezon letni i nagle tutaj Zdzisia nie ma 2 tygodnie, Ani 3 tygodnie, Basi nawet cały miesiąc (bo jeszcze przechodzi niewykorzystany xDD). Następnie ci sami ludzi biorą sobie jakieś dni wolne w majówki, na żądanie bo ktoś pochlał czy chce sobie jechać do energylandi w środku tygodnia. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzi nie ma w pracy praktycznie? Co chwila
radek7773 +284
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
a potem:
@deryt: nie, ale dostarczanie paczek do osob prywatnych w godzinach do 14 jest #!$%@?.
@spoxman: no i to jest fajne podejscie
Nie wiem czy wam trudno zrozumiec, ze czlowiek nie moze ukladac dnia pod to czy moze kurier przyjedzie a moze nie bo jak drugi raz go nie bedzie to awizo na jakis #!$%@?ów i
Ja nie bede dostosowywał sie do jego godzin bo 'ja jestem akurat w okolicy o #!$%@? 8 rano' i to nie raz mialem taki przypadek.
@cirme: często tak kurierzy robią, na tyle często, że już się nie raz odwdzięczałem browarkiem bo już mi się głupio robi jak ciągle mi coś przynoszą "a bo kurier do Pana zostawil". Tak po ludzku, stalo sie to klopotliwe