Aktywne Wpisy
ryszard-kulesza +246
Czy ja dobrze zauważyłem, że wykopki zbiorowo uznały, że coś tak powszechnego w naszej cywilizacji, jak posiadanie psa jako zwierzęcia domowego jest "lewackie"? xDDD
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
źródło: licensed-image
Pobierz
o__0 +269

Tu cytat z infolinii: "Nadajnik może być przeciążony dlatego nie mozna wysłać smsa" Czekałem 2 godz na wysyłkę.
"Proszę manualnie wybrać sieć"
Czyli ja mam sie martwić, troszczyć o sieć która reklamuję sie zasiegiem 4 sieci!!
Połączenia na stacjonarne to już dramat...
Macie podobne dośw. Mirki ?
#technologia #play #telefony
jeżeli chodzi o neta to równia pochyła od jakiegoś czasu, LTE nieużywalne, 3G #!$%@? sie coraz bardziej
no ja mieszkam pod warszawą. Ale jak zacząłem sobie robić testy polowe to nawet na ursynowie w warszawie LTE działało jak gówno, 1,5Mbps mniej więcej w środku dnia.
Owszem są awarie, są czasami problemy, są długie czasy oczekiwania na odpowiedź, da się wyżebrać na infolinii za każdy problem zwrot kosztów + jakiś