Wpis z mikrobloga

Mirabelki, taktyczne pytanie do Was. Mam świetnego koleżkę, którego ostatnio olał pewien poznany na sympatii różowy i z tego powodu #feels motzno. Zaproponowałam mu wspólne wyjście do klubu i bycie jego winggirlfriend #pdk, bo wydaje mi się, że nic tak nie podbija atencji wśród lasek, jak ładny różowy u boku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co sądzicie? Zadziała? #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tygrys_tygrys: Co do Twojego pytania to IMO pomysł jest do d--y, nie wiem jak na to wpadłaś. Skoro ziomek feelsuje z powodu laski z sympatii, to samcem alfa to on nie jest - cały wypad pewnie skończy się w-----------m do Twojego friendzonu, o ile jeszcze go tam nie ma xD W ogóle co to za idea - podryw z koleżanką? Czułbym się jak największą p---a na świecie, ale co ja
  • Odpowiedz
Ostatnio czytałam na pokolenieikea, że nic nie podbija atencji wśród różowych tak, jak pokazanie, że jest się popularnym i ma się powodzenie wśród ładnych dziewczyn.

@tygrys_tygrys: Nie czytaj tego bloga bo on jest pisany tylko żeby jakimś Karynom samoocenę podnosić mówiąc im, że to cały świat jest z-----y, a tylko one wspaniałe. Nie piszę tutaj o tobie akurat, ale widzę ogólną tendencję. Blog kierowany do kobiet a autor pisze tam
  • Odpowiedz