Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Chciałbym nabyć najnowsze cudeńko #xiaomi redmi 3
Jestem zachwycony testami na yt i wogóle wygląda przezajebiście od srajfonów.
Za uczciwą cenę czyli do 600 cebulionów max, podobno da się taniej.
Na jakiej platformie szukać najlepiej #chinskiecuda
#banggood #jd #aliexpress czy jakaś inna? Ma ktoś doświadczenie?
#pytanie #pytaniedoeksperta #itemyzchin #cebuladeals
pokaż całość
pokaż całość
Xioami ma oficjalny sklep, i można w nim sobie sprawdzić ceny telefonów czy innych gadżetów. Dodatkowo trzeba doliczyć prawdopodobieństwo dorzucenia vatu a do droższych modeli cła.
@Yachu: bo jesteś jełop i ktoś za ciebie kupuje. Spojrzałem z ciekawości na ceny, przykładowo power bank , sobie liczy 67PLN
O kuponach i bledach sie nie wypowiadam, bo to jednostkowe akcje.
@lasic01: on nie prowadzi dzialanosci w PL, siedzi w chinach i sprzedaje bezposrednio z chin, wiec vatem itd sie nie przejmuje.
@lasic01: pffff słabo koleś procentujesz .. 100% zawiera już "vat" który i tak nie jest pewny .. i na niektórych serwisach masz gwarancję że nie walną ci vatu .. a jak walną dostajesz zwrot ... więc tak naprawdę to państwo (oczywiście
bo nic mądrego nie wnosisz ;-)
A chlopcze to mozesz mowic do swojego partnera, spoufalac sie z toba nie zamierzam.
Jakby nie patrzeć ja przedstawiłem jakieś argumenty, ty jedynie swój #zaldupy bo dziecko nie potrafiło znaleźć takiego telefonu za tyle to na pewno za tyle nie sprzedają ...
a owszem Xioami ma oficjalny sklep, który sprzedaje także na Europę, tylko że tylko na trzy kraje Francję, Anglię oraz
(mcdogg kupuje bezposrednio od xiaomi)
Xiaomi zrobiło się popularne, niedługo tak będzie
50% taniej z chinskiego serwisu, p--------z chlopaku od poczatku albo trolujesz albo jestes po prostu glupi.
Pokaz mi te chinskie sklepy, ktore maja taniej niz goldway na aliexpress. Pokaz mi4 za 100$, mi4c za 125%, rn3 za 100$. Chetnie sie zapoznam
tylko "głupis" jakiś jak nie ogarniasz googla, ale jak nabierzesz trochę pokory, może ktoś cię wyręczy i znajdzie 50% taniej abyś nie był robiony tak jak @Yachu: najbardziej lubi ;-)
Jak ogarniesz ISZTAR to pogadamy ;-)
@Yachu: koleś ty jesteś jakiś zboczony(ʘ‿ʘ). @mcdogg zrobił ci z czterech liter jesień średniowiecza ,