Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mala_mi_123: dla mnie to heheszki ;) niemcy już do swoich flag półksiężyc dodają, póki co jedna telewizja, ale jak media to wprowadzają, to za 5 lat oficjalnie tak zrobią i społeczeństwo nawet nie mruknie, uznają to za normalność :D
  • Odpowiedz
@Asterling: no nie bardzo. Na plaży w Gdyni cała bojówka sie rzuciła na tych Meksykańców a sytuacja była nieporównywalnie mniej dramatyczna jak w Kolonii. Oprócz tych idiotów co protestują i skarża sie niemcom to nasze spoleczenstwo nie jest skazone multikulti
  • Odpowiedz
@Asterling: jestem przekonana że nie masz racji:-) nie raz słyszałam o sytuacji w ktorej Polacy stawali w obronie kobiet, czy to przed obcokrajowcami czy nawet Polakami. W jednej takiej sytuacji nawet uczestniczył moj niebieski @cup12552: , bronił Polki przed dwoma muslimami we Wrocławiu.
  • Odpowiedz
@mala_mi_123: Faceci z Niemiec i Polski raczej za wiele się nie różnią. Mężczyźni baliby się pomóc bo po pierwsze żaden nie wiedział czy ktokolwiek mu pomoże a po drugie to byłyby obce osoby co tym bardziej zmniejszyłoby szansę na pomoc.
  • Odpowiedz