Wpis z mikrobloga

Miałem iPhona. Na około 5 telefonów z #android był jeden iPhone. Płynny, niezawodny system? A takiego h#*ja! Ile razy mi się aplikacje zamykały, to nie zlicze. Czytam coś na necie, a tu jeb "strona musi zostać wczytana ponownie" i tak kilka razy, aż w końcu dałem sobie spokój.
Chcesz włączyć dane komórkowe, to klikaj jak ten debil i szukaj w ustawieniach gdzie to jest. Ustawienia w #ios to też jakaś kpina. Żeby tam coś znaleźć to trzeba na Google wpisywać gdzie to jest.
O jak super, aktualizacja oprogramowania tak długo. Tylko każda kolejna aktualizacja to +50 do zamulenia.
Jest jeszcze kilka wad ale mam dosyć nerwów na dziś.
Miłego dnia #bojowkaandroid nie macie czego żałować. #iphone nie jest warty Waszej uwagi, pozdro
  • 76
  • Odpowiedz
@killem_all: Ja rowniez mialem kiedys telefon z Androidem. Nie byle jaki - wrecz legendarny HTC Leo. Pamietam to dzis, najpierw nieustane wgrywanie roznych ROMow, bo zawsze cos nie dzialalo, a pomiedzy kazdym flashowaniem cale dnie spedzane na konfiguracji wszystkich opcji systemu i launchera oraz roznych appek automatyzujacych.
Dzis mam iPhona i nie zaluje. Odkrylem ze poza nigdy nie konczaca sie konfiguracja telefonu sa rozne inne fajne rzeczy ktore mozna z
  • Odpowiedz
@Storczycki: Bo ludzie korzystający z ajfona zazwyczaj w tym czasie studiują prawo, są na crossficie lub piją kawe w starbucksie i nie mają czasu na utarczki internetowe z gimbusami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz