Aktywne Wpisy
Johny_Lepa +1
Mam pytanie dotyczące ruletki. Mam znajomego, który twierdzi, że potrafi osiągać długie serie wygranych, nawet powyżej 20 rzutów. Mówi, że dzięki analizie historycznych danych o tym, kiedy wypadały czarne i czerwone pola, mógł przewidywać wyniki i osiągać takie serie. Tłumaczył to na przykładzie rzutu monetą, mówiąc, że jeśli 10 razy z rzędu wypadnie orzeł, to prawdopodobieństwo, że przy następnym rzucie znowu wypadnie orzeł, maleje i wtedy należy obstawiać przerwanie serii i że
lunaria +2
Własnie dzisiaj oddałem samochód dziadkowi który złamał kluczyk w drzwiach i dowiedziałem się o:
- Petrygo to do silnika się wlewa ? okazało się, że jednak później miał na myśli dobry otwór do którego petrygo się wlewa ALE... Nie ma korka :D
- NA AKUMULATORZE LEZY KOC CALY CZAS ZEBY GO OGRZAC ( BULWA JA TAK JEZDZILEM )
Tłumaczenia dlaczego tak NIE, nie pomogły... Dostałem odpowiedz, że zawsze tak robi.
Dziękuje kurtyna w dół
#truestory #coolstory ale jednak #badstory...
Z resztą (tu już moje domysły) - jeśli ciśnienie oleju spadło, znaczy że pompa powoli zaczyna zaciągać bardziej ściśliwe powietrze, co powoduje że mniejsza ilość oleju niż normalnie dostaje się do elementów smarowanych.