Wpis z mikrobloga

@ladzik: kwestii tego jak się człowiek czuje jest bardzo wiele i to już nie chodzi o zajebistość i kratę, ale większość ludzi czuje się #!$%@?, bo ma problemy. Ciesz się, że ich nie masz, ale nie bądz takim ignorantem...
  • Odpowiedz
@korpobicz: Generalnie chodzi o to że tak wygląda 50% nastolatków chodzących na siłownie. Ludzi nie drażni to że jesteś super zbudowany i pstrykasz sb zdjęcia tylko to że nie ma szału a Ty myślisz że jest na prawdę zajebiście.

Gdybyś wyglądał jak Klokov czy The Rock, ludzi by powiedzieli: "O #!$%@?, ale dzik! musiał się niezle napracować nad sylwetką!" a Ty po prostu wyglądasz fajnie, ale co drugi trenujący tak
  • Odpowiedz
@korpobicz: A czy ja Ci #!$%@?łem? Co mam powiedzieć?: O #!$%@? ADONIS!! Bóg nam zesłał herosa!! 70KG Mięcha!! wyglądasz normalnie i tyle, każdy pływak widzący siłkę 1-2 w tygodniu wygląda od Ciebie lepiej
  • Odpowiedz
Generalnie chodzi o to że tak wygląda 50% nastolatków chodzących na siłownie.

@KyloRen: bez przesady. mało kto kto tu ćwiczy i odważył się pokazac formę wygląda lepiej.
  • Odpowiedz
@pokey: Czy ja wiem? Może ja mam jakiś nieobiektywny obraz ale osoby z mojego otoczenia wyglądają w 70% lepiej, może to kwestia wrażenia bo na żywo wszystko wygląda lepiej.
  • Odpowiedz
@CalkujacyFizolof: bywa czasem też tak, że niećwiczący wyglądają lepiej niż ćwiczący. Nie chcę chodzić w głupie wyliczenia, ale OP wygląda dobrze i nie ma wstydu na plaży.

• Odpowiedz