Uzywam od okolo 2 lat. 5 kart platniczych. Dowod osobisty, prawko, dow rejestrscyjny, karta nfz, wizytowki, jakies karty lokalnosciowe, gotowka. Wszystko to w dwoch duzych i czterech malych zatokach. Moim zdaniem bardzo dobre rozwiazanie jak nie musisz miec wszystkiego w osobnych przegrodkach. Ja juz do klasyka nie wracam. Zostaje przy slimie.
@hans-olo-olo: dzięki za opinię, skoro twój portfel z takim wyposażeniem jest cienki to u mnie z max 5 kartami będzie jak nowy, @Vymioth: milera jest ładny ale duży, mi potrzeba mały i funkcjonalny portfel a tutaj 8x9,5 jest bardzo konkurencyjnych rozmiarów a w zasadzie najmniejszy skórzany jaki znalazłem, drobniaki do kieszeni albo skarbonki w zasadzie większość transakcji kartą
@play_it_Sam: Gdybym nie miał tego portfela to przyznałbym Ci teraz racje ale że mam i używam to wiem że nie jest grubszy. Jestem fanem produktów skórzanych swego czasu kupowałem dużo za granica tutaj wszystko jest sprowadzane z Chin ale ten produkt jest polski dodatkowo na poziomie światowym.
warto?, ma ktoś taki sam? jak opinie?, szukam małego i funkcjonalnego portfela nie wypychającego niepotrzebnie kieszeni w spodniach na 4-5 kart max plus gotówka.
#pytanie #portfel #pomocy
źródło: comment_AMFsxQmjTrU4vNL78pIfTyr7euaPQ25j.jpg
PobierzWidziałem już coś podobnego tu:
http://milerszyje.pl/portfelbezpodszewki.html
Ale boje się o drobne, że w takim wypadku będą latać po kieszeni.
@Vymioth: milera jest ładny ale duży, mi potrzeba mały i funkcjonalny portfel a tutaj 8x9,5 jest bardzo konkurencyjnych rozmiarów a w zasadzie najmniejszy skórzany jaki znalazłem, drobniaki do kieszeni albo skarbonki w zasadzie większość transakcji kartą