Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Przekalkulowałem to i bardziej by się opłacało zaoferować Hawajską dla każdego co rok.
Załóżmy, że w Polsce jest 38 000 000 ludzi. Odejmuję 8mln* no bo dzieci pizzy nie jedzą, są tacy co by nie zjedli bo PiS no i wege.
Kolejny raz załóżmy, że Hawajska kosztuje 25zł.
I tu nam wychodzi:
30 000 000x25zł = 750 000 000zł rocznie
Czyli z hasłem HAWAJSKA DLA KAŻDEGO więcej dobrego by zrobili bo każdy polak najedzony i więcej kasy zostaje w budżecie państwa.
#neuropa
#4konserwy
#pis
#bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Neaopoliti: takie zasiłki minimalnie wpływają na dzietność
A to od kiedy walczy się z kryzysem demograficznym rozdając pieniądze?
@Woyto: czyli moglibyśmy nawet 3 razy w roku zjeść hawajską
Wg domino jachasia zostanie jeszcze na wódę i dziwki :>