Wpis z mikrobloga

Wreszcie znalazłem porządny budzik na #android ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rozwiązywanie gównozadań matematycznych nie przyniosło efektów, bo zasypialem po ich rozwiązaniu. Teraz żeby budzik sie wyłączył muszę ruszyć dupe, udac sie do lodówki i zeskanować kod kreskowy mleka xD Można ustawić kod kreskowy dowolnego produktu :)

#budzik
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@2015: Właśnie sobie wyobraziłam, że rano okazuje się, że wyrzuciłeś karton po mleku, nie masz kodu, biegniesz do sklepu z dzwoniącym budzikiem, łapiesz za mleko, skanujesz, ludzie dziwnie patrzą xD
  • Odpowiedz
Spróbuj sleep cycle ;) stara się budzić w najlepszym momencie, ja zawsze wstawałem, wyłączałem budzik i kładłem się spać dalej, a teraz spałem 6h a obudził mnie jakoś bezproblemowo

@2015:
  • Odpowiedz
@2015: a nie lepiej po prostu żeby budzik budził w odpowiednim momencie, gdy się naturalnie wybudzasz? Pod IOS jest SleepCycle - budzi dyskretną, cichą muzyczką właśnie wtedy kiedy już wykryje że jesteś bliski przebudzenia się. I nie trzeba żadnych zadań czy kodów kreskowych - dzwoni i wstajesz, gotowe.
  • Odpowiedz
kumpel po imprezie mial z tym budzikiem przypal. bo grupa smieszkow zeskanowala mu jakis randomowy kod z lazienki... przez pol godziny biegal po domu jak #!$%@? i skanowal co się da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@2015: kiedyś używałem czegoś podobnego tylko że z zagadkami, pomagało póki nie wymyśliłem, że mogę ubijać proces... tutaj pewnie też zamiast iść do lodówki możesz ubić proces budzika w menedżerze i przestanie dzwonić
  • Odpowiedz