Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Okres orbitalny jowiszacwela to jest jakaś porażka, ja myślę że te gazowe, #!$%@? głupie układy, te #!$%@? banda imbecyli która orbitowała wokół tych #!$%@?ów karakanów z wodoru to jest jakieś #!$%@? nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, bycie skalistą planetą, jak moja piękna Ziemia, mój Mars, Wenus, i wszystkie inne i dla was ważniejsze było to, że jowisz zmienia bieguny, to was powinno się #!$%@?ć #!$%@?, tak się powinno was #!$%@?ć, jak tylko was może #!$%@?ć ten gazowy pedał. Ur-Anus was tak nie wyruchał, jak wyrucha was jowisz, #!$%@?. Aż was bieguny #!$%@? będą swędziały z bólu. To jest dramat #!$%@?. To jest dramat, że w tym antyplanetarnym układzie solarnym, w tym układzie w którym media #!$%@? nie były w stanie powiedzieć, że Marsa zbezczeszczono, że ta planeta ma najwyższy szczyt w układzie antyplanetarnym, że te gazowe #!$%@?! powtarzam gazowe #!$%@?! gazowe #!$%@? tą planetę bezpodstawnie przyciągały i po latach bombardowały, że to nie jest czymś wartym tego, by tą planetę skolonizować.

Będzie was jowisz ruchał w dupę, będzie was jowisz #!$%@? dymał tak, jak was nasa nie dymała. Ta #!$%@?, ten mały karakan, #!$%@? czerwona plama śmieć, zniszczy was. Saturny, Ur-Anusy,Neptuny, brązowe karły będą wam #!$%@? odbierały smak życia wy #!$%@? idioci. Narodowi, ziemscy idioci. Ja mam to w piździe #!$%@?, bo mnie stać na wszystko. Będę żył #!$%@? tak! #!$%@?ę jeszcze dzisiaj z tego antyplanetarnego układu, już bilet kupiony i będę się z was #!$%@? ziemiskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy #!$%@? debile, którzy te #!$%@? gazowe wybrali.

#heheszki #pasta #bekazpodplanet #kosmos
  • 4
  • Odpowiedz