Chcę kupić mysz za maksymalnie 100zł do csa, znalazłem A4 Tech Bloody Blazing A9 za 80zł. Nada się to do czegoś mireczki czy polecacie coś innego? #gry #csgo #bedegralwgre #foreversilver
@Jumper: ja mam V8 i jest nie najgorsza, ale polecam dołożyć z 50zł i kupić na przykład rivala, ale jeśli szukasz do 100zł, to raczej lepszych produktów, niż firmy a4tech nie znajdziesz.
@Jumper: ksztaltem przypomina deathaddera od razera, a ten dla mnie osobiscie byl nie wygodny, ale to raczej kwrstia indywidualna i ewentualnie przemeczenia die 1 miesiaca zanim reka sie przyzwyczai
@wondermano1: taniocha, raz widziałem nawet za 15 zł. Tylko ta myszka nie ma bocznych klawiszy co nie? ;< Bo wziąłbym ale klawisze boczne się przydają.
@wpoz: myszka bardzo dobra, dużo prosow z quake'a jej używalo i niektórzy z 1.6, jedynym minusem jest to że scroll się buguje, np. Sam skacze jak masz zbindowany jump na nim i to że musisz podkrecic sobie ją do 500hz
@Jurigag: p------i mnie to co tam ładują, dobrze mi się to trzyma i świetnie mi się tym gra - tyle mi wystarczy. Jakbym na tym zarabiał hajs to bym się interesował, co jest w środku i jak mi to ma pomóc w pracy :)
@alczas1: no to wystarczy że kolega napisał cs - to wiadome jest że szuka czegoś lepszego, a poco ma dopłacać 50 zł za to samo co ma w logitechu g100s ?
@Jumper: leży na biurku. Niezła jakość.Wygodna. Nie gubi się przy szybszych ruchach. Spoko soft do myszki. Tryby strzelania zbędne. Mogę polecić, choć osobiście spróbowałbym G100s. Pozdrawiam Mirku
#gry #csgo #bedegralwgre #foreversilver
gx68
Komentarz usunięty przez autora
Chociaż wczoraj w Tesco był Super Gamimg Pro Mouse for players za 20zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)