Aktywne Wpisy

PanMaglev +444
Dziewczyna (czy osoba niebinarna) zagrała sobie w serialu i to całkiem nieźle, a że nie ma typowej hollywoodzkiej urody, to teraz gdzie nie wejdę i czego bym nie czytał, to 99% komentarzy jest o tym, że ma mordę jak patelnia.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.
źródło: IMG_8048
Pobierz
wykop +24
📣 Wykopowicze, jest nowość!
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić
źródło: Fralio
Pobierz

Zapewniam surowce, sprzęt, know how i pomieszczenie.
Warzymy na ! http://www.speidels-braumeister.de/en/braumeister/id-10-20-50-litre-braumeister.html
#piwowarstwo #wroclaw
źródło: comment_eEKATmvGpvohYkuqe2DcUJvosbgNCCQ6.jpg
PobierzSzczegóły do dogadania.
Nie jest to oferta w formie zarobkowej.
Możemy podzielić się gotowym piwem/kosztami albo wymienić gotowe p--o na inne gotowe p--o. Albo co kto tam zaproponuje.
Termin pasuje mi prawie każdy.
@WapniakZJury: Uwarzyłem jakieś 300 warek w ciągu 5 lat manualnie w garze i jakieś 50 na spiedlu. wypiłem z tego może 5% reszte rozdałem. Przeprowadziłem się do Wrocławia, otworzyłem firmę i brakuje mi motywacji do warzenia, bo sam prawie nigdy nie warzyłem. Zazwyczaj to było połączone z jakąś imprezą i miałem kilku chętnych do zgłębiania sztuki piwowarskiej połączonej z degustacją. ( ͡° ͜ʖ ͡
Nie. W 2012 warzyłem przez pół roku 5+ warek w tygodniu.Jak przyszedł spiedel to w 2 miesiące zrobiłem 50