Wpis z mikrobloga

Umożliwiliśmy edycję treści dodanych samodzielnie jako znalezisko. Każda zmiana zapisywana jest w Historii zmian i można podejrzeć poprzednią wersję. W celu zabezpieczenia przed nadużyciom, edycja treści możliwa jest tylko do momentu dopóki znalezisko nie trafi na stronę główną.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A ja powiem coś innego dla odmiany. Ciesze się, że pracujecie, wkońcu macie z tego pieniądze i satysfakcje :) gratuluje wam tak dobrej roboty, ale muszę też ponarzekać. Czasami nie da się wykopać ani zakopać niczego, po wykopaniu nie dodaje mojego głosu. Spamu jest od cholery i radził bym się tym zająć na początek, bo przekopywanie znaleziska to męczarnia. Pomyślcie nad tym, żeby nowe konta dopiero po paru dniach mogły dodawać znaleziska.
  • Odpowiedz
ja bym prosił o takie coś: po prawej stronie wpisu gdzieś w środku jest guzik edytuj znalezisko. Proszę

o jego bardziej ergonomiczne ulokowanie - szukałem go tydzień ;D i druga prośba edytowałem tytuł dopisując (18+) musiałem go pojedynczo edytować w każdej z 3 grup do których dodałem znalezisko.
  • Odpowiedz