Aktywne Wpisy
damienbudzik +199
Skoro nawet drugi największy Polak w historii nie jest w stanie sprostać wymaganiom p0lki z zadupia, której największym życiowym osiągnięciem jest znalezienie bogatego męża no to chyba it's over.
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold
Grooveer +27
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Masz racje! Bardzo utrudnia to zarządzanie multikontami!
Właśnie! A tak na serio to mam jednego kompa z bratem i on też ma konto. I się zmieniać trzeba za każdym razem.
Dlaczego fail? Po prostu chciałbym mieć możliwość zapamiętaj tak jak w starym wykopie. U mnie przeglądarka nie zapamiętuje bo kasuję cookies itd po wyjściu w przeglądarki.
1. Stan poczatkowy okno komentarza puste.
2. Pisze komentarz
3. Klikam odpowiedz, nick dodaje sie na koniec komentarza
4. Pisze komentarz
5. Klikam odpowiedz, do kogos innego, nick dodaje sie na koniec komentarza
6. Klikam wyslij.
7. Zapytanie ajax, wysyla komentarz i dodaje do watku.
8. Czyszczenie okienka z trescia komentarza, powrot do stanu poczatkowego.
@uterpendragon1: rozwiń też u mnie działa
A poza tym, co się stało z opcją "pokaż wszystkie" i "ukryj przeczytane" w komentarzach? ;<
http://img13.imageshack.us/img13/7873/pobrane.png
Czy może w związku z tym, że "edycja treści możliwa jest tylko do momentu dopóki znalezisko nie trafi na stronę główną", opcja ta znika, kiedy znalezisko dostanie się na główną w jakiejkolwiek grupie (co byłoby niezłym absurdem - akurat w tym jednym przypadku, kiedy znaleziska w grupach powinny być rozpatrywane osobno, a nie są)?
Komentarz usunięty przez moderatora
o jego bardziej ergonomiczne ulokowanie - szukałem go tydzień ;D i druga prośba edytowałem tytuł dopisując (18+) musiałem go pojedynczo edytować w każdej z 3 grup do których dodałem znalezisko.