Wpis z mikrobloga

A, i brakuje anulowania przy pisaniu komentarza po naciśnięciu "odpowiedz". Proszę o dodanie tej niezwykle potrzebnej funkcjonalności. :)
@milordi: to nie jest rozwiazanie. link 'odpowiedz' nie powinien kasowac wiadomosci. To powinno wygladac tak:

1. Stan poczatkowy okno komentarza puste.

2. Pisze komentarz

3. Klikam odpowiedz, nick dodaje sie na koniec komentarza

4. Pisze komentarz

5. Klikam odpowiedz, do kogos innego, nick dodaje sie na koniec komentarza

6. Klikam wyslij.

7. Zapytanie ajax, wysyla komentarz i dodaje do watku.

8. Czyszczenie okienka z trescia komentarza, powrot do stanu poczatkowego.
Czy ktoś może mi wskazać, gdzie jest owa mityczna funkcja edycji znaleziska?

http://img13.imageshack.us/img13/7873/pobrane.png

Czy może w związku z tym, że "edycja treści możliwa jest tylko do momentu dopóki znalezisko nie trafi na stronę główną", opcja ta znika, kiedy znalezisko dostanie się na główną w jakiejkolwiek grupie (co byłoby niezłym absurdem - akurat w tym jednym przypadku, kiedy znaleziska w grupach powinny być rozpatrywane osobno, a nie są)?
A ja powiem coś innego dla odmiany. Ciesze się, że pracujecie, wkońcu macie z tego pieniądze i satysfakcje :) gratuluje wam tak dobrej roboty, ale muszę też ponarzekać. Czasami nie da się wykopać ani zakopać niczego, po wykopaniu nie dodaje mojego głosu. Spamu jest od cholery i radził bym się tym zająć na początek, bo przekopywanie znaleziska to męczarnia. Pomyślcie nad tym, żeby nowe konta dopiero po paru dniach mogły dodawać znaleziska.
ja bym prosił o takie coś: po prawej stronie wpisu gdzieś w środku jest guzik edytuj znalezisko. Proszę

o jego bardziej ergonomiczne ulokowanie - szukałem go tydzień ;D i druga prośba edytowałem tytuł dopisując (18+) musiałem go pojedynczo edytować w każdej z 3 grup do których dodałem znalezisko.